Csókoltatom a szervizest…

Már nem most volt, hogy visszaküldtem a laptopomat mert a billentyűje nem úgy működött ahogy kellett.. Ezzel nincs is semmi gond mert garanciás, és ingyen ki is cserélték benne.. Mai nap meggondoltam szétszedem meglesem szükséges-e már takarítani, és feltűnt, hogy nagyon könnyen forog 2 alsó csavar benne.. És ahogy eltávolítottam a hátulját egyből szembe tűnt mi is okozta azt a jelenséget….

Mi a hiba a képen? (kattints, és nézd meg nagyban!)

Tik-tak, tik-tak… Az idő lejárt!! A helyes megfejtés a menetbetét hiányzik… Vagyis ez:

Ami a csavaron rajta van, de nem ott ahol eredetileg lennie kellene mivel a műanyag kisfoglalat amibe benne kellene eredetileg lennie szerteszét van törve… És ennek még nincsen vége… Utána figyeltem fel a következő eléggé durva dologra..

Csoda, hogy működik a WIFIm….

Ugyanis a drága szervizes akit innen is csókoltatok ráhelyezte a vezetéket a csavartartóra majd úgy helyezte vissza rá a hátlapot és csavarta bele a csavart ami ilyen szépen ellapította a vezetéket.. Csodálkozom rajta, hogy működik a WIFI a laptopomon.. Ezek után még jobban azon vagyok, hogy inkább saját magam javítsam a dolgaimat.. Még tényleg az a szerencse, hogy garanciás javítás volt, és ingyen.. Mert azt hiszem ha fizetnem kellett volna ezért az árat visszaköveteltem volna mert ez egyszerűen borzalmas munka….

Én azért mindig oda figyelek az ilyen dolgokra mint szét illeve összeszereléskor is, hogy semmi vezeték ne legyen útban, vagy ne, hogy hozzáérjen a ventilátorhoz valami, és kárt okozzon.. De sajnos van(nak) ilyenek amik nem törődnek semmivel kapkodnak, és itt van az eredménye…

Hasznos volt a cikk? Akkor oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük