Akkumulátor csere

Készülékedet már csak a töltő tartja életben? Mert ha leveszed akkor hamar lemerül? Akkor bizony nagy valószínűséggel a készüléked akkumulátora az utolsókat rúgja…

Hogyan lehet az ilyet javítani?

  • Nagyon régi telefon vagy laptop/notebook esetén könnyű dolgunk volt kipattintottuk a régit, behelyeztük az újat, és ment minden úgy mint előtte… Mai modernebb készülékekbe már bele van ragasztva valamint forrasztva az akkumulátor, és csak úgy tudjuk megnézni milyen kell bele ha teljesen szétszedtük. De ha meg is tudtuk akkor sem biztos kitudjuk cserélni mert vagy forrasztónk nincs, vagy speciális csavarhúzó amivel elvannak látva éppen azért, hogy otthon senki se tudja szétszedni… De személy szerint nem is javaslom az otthoni aksi cserét. Ha van rá mód akkor vigye el egy szakszervizbe, vagy hozzá el hozzám ahol a szükséges akkumulátort megrendelem, és utána be is szerelem önnek.

Mennyi a javítás ára?

  • Laptop/Notebook, Mobil, és tablet esetén: 500 Ft Valamint a megrendelt akkumulátor ára márkánként változó.

Garancia van-e? Ha igen mennyi?

  • Igen van! Mivel ez már javításnak minősül ezért 6 hónap garanciát vállalok. De ezt is csak abban az esetben ha az én hibámból következett be. Mert ha itt is kiderül, hogy a készülékbe “behatolás” történt azonnal érvényét veszti a garancia, és a felmerülő javítási költség(ek) a tulajdonost terheli.
Hasznos volt a cikk? Akkor oszd meg másokkal is!